\

Portofoliu Dresaj

2013-05-16_20_58_17.518x0-is.jpg

Aici puteti vedea cateva dintre multele povesti de scces pe care le-am avut lucrand cu cainii clientilor mei. Fiecare caz are parte de o prezentare completa cu video inainte si dupa perioada de dresaj.

Aceste filmari video se fac pentru fiecare client pentru a putea documenta clar progresul facut, dar aici ne-am limitat la doar cateva dintre cele mai dificile cazuri.

Va rog sa dati click pe oricare din imaginile de mai jos pentru a vedea detalii si video.       

   

      

 

ham ham

Lord 1

Lord e un ciobanesc german care avea probleme de comportament.

Lord 2

Ciobanesc german 2,5 ani dresat gresit, cu frica fata de straini.

Leo

Labrador 11 luni , un catel foarte energic, afectuos complet nedresat pana la 10 luni.

Igor

Catel 6 luni din rasa MALINOIS. Un caine foarte bun de lucru pentru paza cu o personalitate puternica.

Yapreg

Cățel din rasa Cane Corso în vârsta de 11 luni, resociabilizat cu "stresul" urban și cu câinii. La momentul contactului dintre mine și Yapreg, cățelul nu știa nici măcar ce înseamna zgarda și lesa.

Ada

ADA o catelusa de buldog englez 5,5 luni, foarte jucausa, energica dar incapatanata.

Husky WOLFY

Wolfy, un catel 11 luni din rasa husky. Foarte jucaus si receptiv la comenzi , educatia s-a facut cu ajutorul mingii. Din pacate, ca la majoritatea cainilor unde stapanii nu prea au timp si pt caini, catelul nu are parte de prea multa atentie, nefiind socializat si cu alti caini.

Alfy von Flantokris antrenamente paza

Ciobanesc german in varsta de 1 an si 10 luni, cu un curaj rar intalnit, dresat pentru paza si protectie.

Karla

Ciobanesc German, foarte jucausa si echilibrata, antrenata pentru cautare si salvare in cadrul RescueTM.

CLIFF

Cliff, un mascul din rasa rottweiller. S-a apelat la serviciile FLANTOKRIS pt a-l pregati de expozitie. Cliff, de provenienta din Buzias, nu a fost socializat cu galagia urbana si aglomeratia, fiind f. speriat.. Frica de a iesi din curte a fost prima etapa din lucru. Cel mai greu a fost sa-l fac sa ramana in pozitie de ring deoarece cand il atingeam in zona dorsala sa-i asez picioarele sau coada , se punea in "sezi" sau baga coada intre picioare

CLIFF

pregatire expozitie. Catel din rasa rottwailler in varsta de 1 an venit la FLANTOKRIS pt pregatire de expozitie. Cliff a fost crescut intr-un mediu linistit si fara a interactiona cu cainii, ceea ce a cerut foarte multa rabdare pt a nu- i mai fie frica de caini.. Are o mare frica de trafic si zgomote ( se vede in filmare cum face sa ).

labrador Max

catel 7 luni dezmierdat.Pt Max, facand parte din rasa labrador , fiind energic s-a facut educatia cu joaca si mancare.

Westy Bella

Catelusa dezmierdata dar in schimb foarte receptiva la executii.

buldog american pasa

Catel din rase periculoase, foarte speriat . 1-2 saptamani s-a lucrat numai pe echilibrarea cainelui, PASA fiind foarte speriat.Pe strada, cand vedea o masina venind spre el ( chiar daca era la 100metri)se ascundea dupa conductor, incercand sa scape. S-a facut educatia impreuna cu 1,2 parteneri de joaca tocmai pt a-i oferi incredere si curaj. Dupa 2 saptamani, a avut curajul sa latre la gard ( primind incredere de la cainii mei de paza prin metoda imitatiei). In urma discutiei avute cu proprietarul cainelui din Germania s-a convenit ca educatia sa fie facuta in curte pt a-i oferii incredere in invatare.

wisla CHIARA

Un catel foarte iubitor , dar din lipsa de activitate si caldura dormea toata ziua.Foarte receptiva in educatie .

Amstaff SASA

catel rasa amstaff 7 luni

golden retriver TOMAS

Un catel foarte puternic si jucaus. TOMAS avea toata iubirea de la stapani dar nu si controlul lor asupra lui TOMAS.

ciobanesc elvetian FREDDY

Un caine de talie mare. A venit la educatie cand era greu de controlat datorita masivitatii.Nu era timp in programul stapanilor pt plimbare si atunci sa recurs la familie, persoana care il scotea la plimbare mai mult il strica , lasandu-l sa mearga haotic.Foarte jucaus dar nesocializat cu cainii.

westie DISEL

Un catel jucaus si pofticios. Foarte receptiv la recompensa

Canecorso CHIRA

O catelusa frumoasa din rasa Canecorso, in varsta de 4luni si 1/2. Receptiva la comenzi, putin incapatanata. Proprietarul ar trebui mai mult sa o socializeze, are putina teama la trecerea masinilor, a bicicletelor dar si a oamenilor.