\

SPARGERE DEPOZIT

In decembrie 2015 am fost solicitat la cautarea faptasilor in urma unei spargeri la un depozit din SANMARTINUL SARBESC/ TIMIS. In urma solicitarii mele , proprietarul a anuntat politia secta 4 PECIU NOU , pt a fi prezenta la fata locului in momentul in care se incepe cautarea , pt a fi oficiala in cazul unui proces. In jurul orelor16.00mi s-a confirmat participarea politiei si atunci, impreuna cu colegul meu din RESCUE TM - Eugen Szenasi, ne-am deplasat la depozitul cu pricina.

vizsla_02.jpg

Ajunsi la fata locului am prelevat zonele cu amprenta pt a trimite cainii in cautare. Toata cautarea a durat 25-30 minute ,timp in care cainii au trecut paste un raulet ( inclusiv noi ,impreuna cu politia) si ne-au condus la o ferma in vecinatate( distanta 1200 metri) unde s-au oprit la o caruta . Am solicitat politiei sa cerceteze caruta iar in urma cercetarii optice s-au vazut urme de vopsea asemanatoare cu obiectele furate.

De la caruta cu pricina cainii ne-au condus la gramezi de cereale unde , deasupra se vedeau urme proaspete. Am incercat sa sondam gramezile dar nu am putut gasi nimic. Dupa cateva discutii cu pagubasul am aflat ca ,la gandul ca venim cu cainii de urma , s-a laudat ca vine politia si ii va gasi pe faptasi ( GRESEALA MARE facuta de pagubas).

Atat noi cat si politia am facut unproces verbal de constatare  care sa il ajute pe pagubit in cazul in care doreste sa dea curs cercetarii.La sfarsit am fost felicitati de membrii echipajului de politie pt rezultatul nescontat.

Portofoliu